Brandalarm

Een brandalarm redt levens. Een brand kan zich in geen tijd verspreiden met alle gevolgen van dien. Naast het in huis halen van een blusapparaat als eerste interventie, is het ook aan te raden om je huis te voorzien van toestellen die een brand tijdig kunnen detecteren en doorsturen.

 

brandalarmWerking brandalarm

De rookmelder is aangesloten op het alarmsysteem. Van zodra er melding is van rook, zullen er externe sirenes in werking treden. Daarnaast worden de hulpdiensten en de vooraf ingestelde contactpersonen automatisch verwittigd. Zo kan u ook vanop afstand verwittigd worden wanneer er rookontwikkeling plaatsvindt.

Benieuwd naar de kostprijs van een brandalarm op maat van uw woning of bedrijf? Vraag nu vrijblijvend prijzen aan bij onze erkende installateurs via de offertepagina.

 

voordelen brandalarmVoordelen brandalarm

Tijdswinst: hulpdiensten en andere contactpersonen worden automatisch verwittigd. Zo win je tijd.

Veiligheid bij afwezigheid: de hulpdiensten worden vanzelf verwittigd en de externe geluidssignalen treden in werking. Zo blijft je woning ook beschermd tijdens afwezigheid.

Automatische controle: veel systemen vermelden ook automatisch wanneer een rookmelder aan vervanging toe is.

 

Offertes voor brandpreventie ontvangen?

Kies voor een erkend installateur en wees zeker van een correcte plaatsing van jouw brandbeveiligingssysteem. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen